Welkom bij

Wereldwinkel Venray

Koning Keizer Admiraal.......moeten we allemaal!

Wipe right, change lives. The Panda Edition - Bamboo Paper

The Good Roll, makers van 100% Europees gerecycled toiletpapier. Hun missie is simpel: Veilige en schone toiletten voor iedereen! Met 50% van hun nettowinst bouwen ze toiletten in Ghana.

The Good Roll is ontstaan vanuit een gezamenlijke frustratie. Er zijn wereldwijd 2,3 miljard mensen die geen toegang hebben tot veilige en schone toiletten, één derde (!) van de wereldbevolking. Daarnaast worden er dagelijks 27.000 bomen gekapt voor de productie van toiletpapier. Schokkende cijfers, zo schrikbarend dat ze de initiatiefnemers hebben geïnspireerd tot het ontwikkelen van The Good Roll; een initiatief waarmee ze beide problemen willen aanpakken. Een uniek Nederlands win-win concept: een 100% boomvriendelijke toiletrol, gemaakt van Europees gerecycled papier, waarmee ze zoveel mogelijk mensen toegang willen geven tot veilige en schone toiletten.

De makers van The Good Roll willen, naast een echt duurzaam product, ook een directe maatschappelijke bijdrage leveren. Daarom werken ze met een sociale onderneming voor het wikkelen en verpakken van een deel van de producten. Op deze manier bieden ze werk en begeleiding aan meer dan 75 mensen!

Voor meer informatie: www.thegoodroll.nl

 

          What our mission looks likeWhat our mission looks like